Aan alle leerlingen die zich aanmelden vragen we om alvast bij aanmelding op het aanmeldingsformulier aan te geven welk keuzevak hij of zij volgend jaar wil gaan volgen. Elke leerling volgt in de brugklas één keuzevak en we vragen om de eerste en de tweede keuze door te geven. Uiteraard streven we ernaar om elke leerling het vak van zijn of haar eerste keuze te laten volgen.

Voor leerlingen die meer uitdaging nodig hebben gaan we kijken waar deze leerling behoefte aan heeft. Mogelijk kan zo’n leerling bij de verrijking ook iets doen uit de keuzevakken, maar aangezien alle keuzevakken gelijktijdig geroosterd worden, is het niet mogelijk om meer dan een keuzevak te volgen.

Latijn en Grieks is een keuzevak in de brugklas maar het blijft in klas 2 zeker mogelijk om gymnasium te kiezen ook als je dat keuzevak in klas 1 niet gekozen hebt.

Klik hier voor de folder keuzevakken.

Tijdens de aanmelddagen zullen docenten aanwezig zijn om vragen over de keuzevakken te beantwoorden voor leerlingen en ouders die nog vragen hebben. Voor vragen die niet kunnen wachten tot de aanmelddagen kunt u terecht bij Ellie Maas: 0165 793200.